a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Latest News

a

Satori

Wat ik graag in mijn massages aan jou wil meegeven is de verbinding met het nu, met je lijf en geest op dat moment, door het er te laten zijn en alles wat er ontstaat te laten gebeuren.

In het geven van massages vind ik het ontzettend belangrijk om warmte en veiligheid te bieden. Dat je kunt ontspannen en je veilig kunt voelen is voor mij de basis van een goede massage. Daarbij straal ik rust uit en breng dat graag over.

Naast het geven van warmte en veiligheid nodig ik je uit om naar de oorzaak van jouw klacht te kijken. Ik probeer samen met jou je grenzen ze verleggen. Het is een wisselwerkingen, ik geef en ontvang.

De basis van mijn massages is het werken vanuit intuïtie. Ik voel goed aan waar de spanningen zitten, waar het juist goed stroomt en wat ik daarmee kan doen. Ik vertrouw erop en volg het. Ik gebruik de kennis over bepaalde technieken en gebieden in het lichaam die samenwerken met jouw klacht. Ik luister aandachtig naar wat je vertelt over de klacht en omstandigheden en weet dat in de massage te verwerken.

a

Deze vaardigheden heb ik tijdens de opleiding bij Positive Touch in Arnhem kunnen opdoen. Maar ook door mijn eigen proces en ervaringen heb ik de nodige zelfkennis en inlevingsvermogen mogen ontwikkelen. Gedurende mijn eigen proces heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Voor mij betekent het dat je voelt wat er in je lichaam en geest gebeurt. Je neemt bewust waar en probeert daarmee te zijn. Al te goed weet ik dat met name vervelende gevoelens, gedachtes en fysieke klachten je uit het nu kunnen halen. Ik kan bijvoorbeeld gaan piekeren over de toekomst en me laten leiden door mijn gedachtes. Elke keer weer is het een leermoment om te blijven bij wat er op dat moment speelt. Een mooi proces van bewustwording dat ik zelf door onder andere het ontvangen van integrale massages aanga.

 

a